IK ZOEK PERSONEEL

U zoekt de juiste m/v? Wij hebben ze.

Wij zijn gespecialiseerd in de installatietechniek. Als lokaal bedrijf kennen wij de branche en het aanbod in Zuid-Limburg als geen ander. Of het nu gaat om een servicemonteur een elektromonteur of een loodgieter wij hebben voor elke opdracht de juiste man. Of een vrouw die haar mannetje staat.

Met een groot aanbod aan technisch geschoold personeel ondersteunen wij u graag. Wij kennen onze medewerkers vaak al jarenlang en weten wat ze kunnen, wat hun wensen zijn en uiteraard ook wat hun beperkingen zijn. Maar misschien nog belangrijker bij welk type werkgever ze het beste passen.

Kent u de voordelen van Werkkracht3?

  • Onze match is bijna altijd succesvol. Om een goede match te maken is het belangrijk dat je de opdrachtgever begrijpt, weet welke bedrijfscultuur er heerst en welke competenties een kandidaat moet hebben. Pas als wij alle wensen en eisen in kaart hebben gebracht stellen wij een kandidaat aan u voor.
  • Wij ondersteunen en begeleiden medewerkers van A-Z. Dat komt in de praktijk erop neer dat wij intensieve gesprekken voeren met onze kandidaten. We leren ze op die manier heel goed kennen. M.a.w. we bouwen een band met ze op. Dit is het verschil tussen ons en andere aanbieders. U kunt rekenen op een intensieve begeleiding van de mensen die wij bij u plaatsen.
  • Wij leiden onze mensen op. Of het gaat om de ontwikkeling van de medewerker, het upgraden van zijn/haar competenties of het ‘opfrissen’ van actuele vakkennis. Wij zorgen ervoor.
  • Wij bemiddelen graag kandidaten als ‘opstapje naar een vaste baan’. Bevalt onze kandidaat u en zou u hem graag in dienst nemen? Wij staan hier altijd open voor. Dit is een van onze drijfveren, van betekenis zijn voor alle partijen.
  • Wij vinden duurzame inzet van medewerkers erg belangrijk. Onbenut arbeidspotentieel weten wij door onze netwerk participaties op te sporen en te enthousiasmeren voor een baan in de installatietechniek.
  • Wij kennen de branche en de lokale markt heel goed. Wij zijn een lokale speler en daarom altijd dichtbij.
  • Welke vraag u ook heeft, wij hebben of zoeken samen de oplossing. Wij bieden u een volledig diensten pakket onder een dak aan; uitzenden, detacheren, werving en selectie, Payrolling, HR advies, opleiding & ontwikkeling van medewerkers en planning.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen. Bel Richard voor een vrijblijvend gesprek

Richard Schaapkens +31 (0)6 – 40 29 09 36